Your browser does not support JavaScript!
سئو وردپرس
سئو جوملا
سئو کار
مشاوره رایگان
داده های دنیای واقعی در ابزار تست سرعت گوگل

ابزار تست سرعت گوگل (PageSpeed Insights) یکی از آن ابزارهایی است که کمک به سزایی به سئو کارها می‌کند. این ابزار قدرتمند شرکت گوگل شاهد به روز رسانی‌های زیادی بوده است. با استفاده از این ابزار می‌توانید مشکلات مربوط به سرعت صفحات وب سایت خودتان را بررسی کنید. در این مقاله قصد دارم تا معرفی تغییرات جدیدی که در وبلاگ گوگل برای این ابزار اعلام شده است، به شما کمک تا بتوانید وب سایت خودتان را بهینه سازی کنید.

اگر پیش تر از این ابزار گوگل استفاده کرده‌اید، به خوبی با نحوه کار کردن آن آشنایی دارید. این ابزار صفحه مورد نظر شما را بررسی می‌کند و پیشنهاداتی جهت بهینه سازی وب سایت به شما ارائه می‌دهد. اما یک ایراد در این ابزار وجود داشت که با به روز رسانی گوگل این ایراد بر طرف شده است. گوگل در گذشته سایت را در دنیای واقعی بررسی نمی‌کرد و مشخص نبود اطلاعاتی که برای بهینه سازی به شما می‌دهد، به واقع مورد نیاز شما هست یا خبر.

سرعت سایت و سئو

ابزار تست سرعت گوگل با ویژگی جدید

گوگل با استفاده از تجربه کاربری کاربران کروم به شما گزارش‌هایی واقعی و مفید ارائه می‌دهد. اکنون پیشنهادات ابزار بررسی سرعت گوگل با دنیای واقعی کاربران سنجیده می‌شود. این ابزار که به صورت اختصاری آن را PSI می‌نامند چندین المان جدید و متفاوت دارد:

  • Page Score یک صفحه را در یکی از دسته های سریع، متوسط و آرام دسته بندی می‌کند. این دسته‌بندی بر اساس بررسی دو فاکتور انجام می‌پذیرد: FCP یا همان اولین محتوای رنگی و DCL یا همان محتوای DOM لود شده. اگر هر دو فاکتور سایت شما بالای یک سوم متوسط مورد نظر گوگل باشند در دسته سریع قرار می‌گیرید.
  • در بخش بهینه سازی (Optimization) سایت در یکی از دسته های خوب، متوسط و بد دسته بندی می‌شود. این دسته بندی با استفاده از بررسی عملکرد سایت تخمین زده می‌شود. در این بخش گوگل در نظر می‌گیرد که طراح می‌خواهد ظاهر سایت را تغییری ندهد و فقط عملکرد آن را بهبود ببخشد. توصیه‌های این بخش تنها برای بهبود عملکرد وب سایت شما است.
  • بخش توزیع بارگذاری: در این بخش به شما نشان داده می‌شود FCP و DCL چگونه در میان داده‌های صفحه توزیع شده‌اند. این موارد با  سه عنوان خوب (بالای یک سوم)، متوسط (وسط) و کند (کمتر از دو سوم) دسته‌بندی می‌شوند. مرجع این دسته بندی بر اساس گزارش‌های تجربه کاربری گوگل کروم است.
  • بخش وضعیت صفحه، مسیر مورد نیاز برای لود منابعی که Render Block شده‌اند را شرح می‌دهد. میزان بایت مصرفی صفحه، و مقایسه آن با متوسط داده‌های به دست آمده توسط گوگل.
  • پیشنهادات بهینه سازی شامل لیستی از بهترین کارهایی است که باید برای صفحه مورد نظر انجام دهید.

اگر برای سایتتان نیاز به افزایش سرعت دارید، حتما از خدمات سئو جوملا و سئو وردپرس لولسا استفاده کنید.