طراحی گرافیک
طراحی پوستر
طراحی اینفوگرافیک
طراحی لوگو
هفت مهارت برای موفقیت طراحان گرافیک

برای یک ثانیه متصور شوید که شغل شما این است که خلاقیت خود را آزادانه به کار گیرید و به آفرینش دست زنید و حقوق مناسبی هم برای این کار دریافت می کنید. درست است این شغل طراحی گرافیک نام دارد! بی گمان شما به این حرفه علاقه مند شده اید و خواستار موفقیت در آن هستید. بنابراین، علم به روز درباره ی مهارت های مورد نیاز طراحی گرافیک ضرورتی است که باید برای موفقیت در این رشته به دنبال آن باشید. در این مقاله کوشش شده تا هفت مهارت ضروری برای طراحی گرافیک برای شما توضیح داده شود.

۱- بر نرم افزارهای فوتوشاپ، ایلیوستریتر و ایندیزاین تسلط کافی داشته باشید

آشنایی با این نرم افزار ها برای طراحان گرافیک به گونه ای اجباری محسوب می شود، بسیاری از مشاغل دیگر نیز ممکن است به یادگیری یکی یا همه ی این نرم افزار ها نیازمند باشند. پس از یادگیری این نرم افزارها مهارت کاربردی دیگر اختصاص دارد به آشنایی با نرم افزار های آفیس و پس از آن آشنایی با زبان برنامه نویسی اچ تی ام ال.

۲- با زبان برنامه نویسی اچ تی ام ال (HTML) آشنا شوید

نزدیک به یک سوم طراحان گرافیک نیازمند این هستند که به اصول مقدماتی زبان برنامه نویسی اچ تی ام ال آگاه باشند. با وجود این که ممکن است شما هیچ گاه از این مهارت استفاده نکنید، اما رزومه ی شما با دانستن این مهارت کامل تر خواهد بود و فرصت های جذب شغلی بیشتری روبروی شما قرار خواهند گرفت. به علاوه، طراحی وب سایت یکی از اساسی ترین فعالیت های طراحان گرافیک شده است، شما باید بدانید اچ تی ام ای به چه صورت کار می کند و چه قابلیت هایی را دارا می باشد تا طراحی شما به بهترین شکل ممکن قابل اجرا باشد.

3- طراحی UI/UX مهارتی ارزشمند محسوب می شود

طراحی تجربه ی کاربری (UX) که به وسیله ی بهبود قابلیت استفاده، دسترسی و تعامل بین محصول و کاربر موجب افزایش رضایت کاربر می شود و طراحی واسط کاربری (UI) که عبارت است از آن چه کاربر به عنوان طرح می بیند از اهمیت فراوانی در موفقیت طراحان گرافیک برخوردار است.

تجربه کاربری چیست

آمارها نشان داده است که تنها ۱۳درصد کارفرما ها از طراح گرافیک انتظار داشتن این مهارت را دارند اما این گونه کارفرمایان از درآمد های بسیار بیشتری نسب به رقیب های خود برخوردار هستند و حقوق های بالاتری به طراحان خود می دهند.

رابط کاربری چیست

تجربه کاربری (UX) و رابط کاربری (UI) تعاریف و تفاوت ها

۴- شما باید این ۹ مهارت دیگر را داشته باشید

مهارت های طراحی دیگری که برای موفقیت هر چه بیشتر در حرفه طراحی گرافیک لازم است بدانید عبارت اند از: ادوبی سی اس، تایپوگرافی، پرینت دیزاین، عکاسی، برندینگ، مایکروسافت آفیس، پاورپوینت، سی اس اس (CSS) و طراحی سایت.

تایپوگرافی چیست

۵- علم به ریسپانسیو کردن طرح

به علت وجود صفحات نمایش با سایز های مختلف علم به ریسپانسیو طرح امری حیاتی محسوب می شود؛ چرا که طرح شما باید مناسب اندازه صفحه نمایش وسیله ی مورد استفاده کاربر باشد. به این وسیله شما فرصت های طراحی گرافیکی در زمینه وب را نیز به دست می آورید.

طراحی ریسپانسیو چیست

طراحی سایت ریسپانسیو

۶- معماری اطلاعات

زمانی که رسالت طرح شما انتقال اطلاعات به کاربران باشد، این امر که شما اطلاعات را به درستی گردآوری و طبقه بندی کنید و بهترین شیوه برای نشان دادن اطلاعات در طرح خود را انتخاب کنید از اهمیت به سزایی برخوردار می باشد. لذا باید بتوانید این اطلاعات را به درستی معماری کرده و سپس به کاربر نشان دهید. این معماری، اطلاعات را برای کاربران مفهوم و قابل دسترس می سازد. یک طراح گرافیک باید به خوبی بداند چگونه این معماری را انجام دهد، چرا که مهمترین وظیفه او دیداری سازی اطلاعات برای کاربران می باشد.

۷- آشنایی با تئوری رنگ

انتخاب پالت رنگ مناسب تاثیر بسیار زیادی در نحوه ارتباط گیری بیننده با طرح شما دارد بنابراین، انتخاب صحیح ترکیب رنگ نقش به سزایی در انتقال حس و مفهوم طرح شما ایفا می کند. برای اطلاع از روانشناسی رنگ می توانید به مقاله انتخاب رنگ سایت برای جذب مخاطب بیشتر و تاثیرات روان شناختی رنگ ها مراجعه نمایید.

طراحانی که به تئوری رنگ اطلاع کافی ندارند، هیچ گاه نمی توانند طراحی موفقی داشته باشند، چرا که ابزارشان و کارکرد این ابزار (رنگ) را به خوبی نیاموخته اند.

در پایان

در آخر اینکه شما به عنوان یک طراح باید مهارت های ضروری را فرا گیرید، اطلاعات خود را به طور مداوم به روز کنید و سپس با علم و تجربه ی خلاقیت خود را به کار گرفته تا به بهترین نحو طراحی کنید و در حرفه ی خود موفق باشید. عواملی مثل انتخاب میز و صندلی مناسب برای کار با کامپیوتر مانند تصویر زیر، داشتن دفترچه یادداشت برای برنامه ریزی و نوشتن نکات مهم قبل از شروع به کار، استراحت و نرمش در زمان های مشخص، خواندن مقالات تخصصی حرفه خود، آشنایی با تازه های تکنولوژی و نرم افزار های جدید و علایق و نیازهای کاربران باعث می شود تا در عین موفقیت از کار خود لذت ببرید.

صحیح نشتن در زمان طراحی