Your browser does not support JavaScript!
سئو وردپرس
امنیت وردپرس
رفع مشکل امنیت وردپرس
طراحی سایت با وردپرس
وردپرس چیست؟

وردپرس (Wordpress) یکی از محبوب ترین و قدرتمندترین پلتفرم‌ها برای ایجاد و مدیریت وب سایت‌ها است. برای اینکه یک وبلاگ راه‌اندازی کنید، نمونه کارهای خود را به نمایش بگذارید، کسب و کار خود را تبلیغ کنید، محصولات خود را بفروشید یا هر چیز دیگری که می‌توانید تصور کنید، وردپرس می‌تواند به شما در دستیابی به اهداف آنلاین خود کمک کند. اما وردپرس دقیقا چیست و چگونه کار می‌کند؟ در این مقاله اصول اولیه وردپرس از جمله تاریخچه، ویژگی‌ها، مزایا، انواع و نمونه‌های آن را توضیح خواهیم داد. در پایان این مقاله، درک واضحی از چیستی وردپرس و چرایی استفاده از آن برای وب سایت خود خواهید داشت.

وردپرس (Wordpress) چیست؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که به شما امکان می‌دهد وب سایت خود را بدون هیچ گونه مهارت کدنویسی یا فنی ایجاد و مدیریت کنید. وردپرس یک CMS منبع باز است، به این معنی که هر کسی می‌تواند از آن استفاده کند، آن را تغییر دهد یا به صورت رایگان توزیع کند. وردپرس همچنین تحت مجوز عمومی عمومی گنو (GPLv2) مجوز فعالیت دارد، به این معنی که به آزادی و حریم خصوصی شما به عنوان یک کاربر احترام می‌گذارد.

وردپرس در سال ۲۰۰۳ توسط مت مولنوگ و مایک لیتل به عنوان انشعابی از پلتفرم وبلاگ‌نویسی به نام b2/cafelog ایجاد شد. از آن زمان، وردپرس به پرکاربردترین سیستم مدیریت محتوا در جهان تبدیل شده است، و از اکتبر ۲۰۲۱، بیش از ۴۳ درصد از تمام وب سایت‌های موجود در اینترنت را در اختیار گرفته است.

وردپرس چیست

وردپرس به زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده است و از MySQL یا MariaDB به عنوان سیستم مدیریت پایگاه داده خود استفاده می‌کند. وردپرس همچنین دارای یک معماری پلاگین (Plugin) و یک سیستم تم (Theme - قالب) است که به شما امکان می‌دهد عملکرد آن را گسترش دهید و ظاهر آن را مطابق با نیازها و ترجیحات خود سفارشی کنید.

برای اطلاعات بیشتر: پلاگین چیست؟

سیستم مدیریت محتوا یک برنامه نرم افزاری است که به شما امکان می دهد محتوای وب سایت خود را با استفاده از یک رابط کاربر پسند ذخیره، سازماندهی، ویرایش و نمایش دهید.

سیستم مدیریت محتوا

برای آشنایی بهتر با وردپرس، بد نیست با فلسفه وردپرس بیشتر آشنا شوید.

سیستم‌های مدیریت محتوای فراوانی وجود دارد، مانند جوملا، دروپال (دروپال چیست؟)، مگنتو و ... اما با اینحال وردپرس توانسته است با اختلاف از همه آنها پیشی بگیرد. این نشانه قدرت وردپرس است.

با وردپرس چه وب سایت‌هایی می‌توان ساخت؟

وردپرس یک پلتفرم (پلتفرم چیست؟) همه کاره و انعطاف‌پذیر است که می‌تواند هر نوع وب‌سایتی به کار گرفته شود. در اینجا چند نمونه از وب‌سایت‌هایی که وردپرس می‌تواند ایجاد کند آورده شده است:

وبلاگ‌های سرگرمی یا سبک زندگی: هنگامی که وردپرس را نصب کردید، اصلی‌ترین کارتان این است که موضوعی را انتخاب کنید که متناسب با جایگاه و سبک شما باشد. تم مجموعه‌ای از قالب‌ها و شیوه‌نامه‌هایی است که چیدمان و طراحی وب سایت شما را مشخص می‌کند. وردپرس دارای هزاران تم رایگان و ممتاز برای انواع مختلف وبلاگ‌ها مانند سفر، غذا و ... است.

پورتفولیو حرفه‌ای: می‌توانید تم‌های متنوعی را برای نمونه‌کارهای حرفه‌ای خودتان پیدا کنید. وردپرس انتخابی عالی برای نمایش کار و مهارت‌های شما است. چه طراح، توسعه‌دهنده، نویسنده، عکاس یا هر شغل خلاق دیگری داشته باشید، می‌توانید از وردپرس برای ایجاد یک پورتفولیو (پورتفولیو چیست؟) آنلاین استفاده کنید که پروژه‌ها، خدمات، توصیفات، جزئیات تماس و غیره شما را نمایش می‌دهد. همچنین می‌توانید از پلاگین‌هایی (پلاگین چیست؟) برای بهبود نمونه کارها با ویژگی‌هایی مانند اسلایدر، گالری، انیمیشن و غیره استفاده کنید.

وب سایت‌های تجاری: یک وب سایت تجاری برای تثبیت حضور آنلاین و اعتبار شما به عنوان یک برند ضروری است. با وردپرس می‌توانید یک وب‌سایت شرکتی حرفه‌ای و جذاب ایجاد کنید که محصولات یا خدمات، بیانیه ماموریت، اعضای تیم، توصیفات، جزئیات تماس و غیره را به نمایش بگذارد. همچنین می‌توانید از افزونه‌ها برای ادغام وب‌سایت خود با ابزارهایی مانند ووکامرس (Woocommerce)، گوگل آنالتیکس و غیره استفاده کنید.

ووکامرس چیست

فروشگاه‌های تجارت الکترونیک: اگر می‌خواهید محصولات فیزیکی یا دیجیتالی را به صورت آنلاین بفروشید، وردپرس می‌تواند به شما کمک کند تا یک فروشگاه تجارت الکترونیکی را به راحتی راه اندازی کنید. شما فقط باید افزونه ووکامرس (یا هر افزونه تجارت الکترونیک دیگری) را در سایت وردپرس خود نصب کنید و تنظیمات آن را بر اساس نیاز خود پیکربندی کنید. ووکامرس به شما امکان می‌دهد محصولات را اضافه کنید (با تصاویر، توضیحات، قیمت‌ها و غیره)، مدیریت موجودی و سفارشات، روش‌های پرداخت، گزینه‌های حمل و نقل و غیره را تنظیم کنید.

برای اطلاع بیشتر: ووکامرس چیست؟ چرا از ووکامرس استفاده کنیم؟

دوره‌های آنلاین: اگر می‌خواهید دوره‌های آنلاین را در وب سایت خود ایجاد و بفروشید، وردپرس می‌تواند به شما در انجام این کار کمک کند. شما فقط باید افزونه LearnDash (یا هر افزونه سیستم مدیریت یادگیری دیگری) را در سایت وردپرس خود نصب کنید و دوره‌های خود را با استفاده از ویژگی های آن ایجاد کنید. لرن دش به شما امکان می دهد درس ایجاد کنید (با فیلم، کتاب های درسی، آزمون‌ها و غیره)، ثبت نام دانش‌آموزان، گواهینامه و هر چیزی که فکرش را بکنید را به سایت خود اضافه نمایید.

سایت‌های عضویت: اگر می‌خواهید وب سایتی ایجاد کنید که کاربران را ملزم به ثبت نام و پرداخت برای دسترسی به محتوا یا ویژگی‌های خاص کند، وردپرس می‌تواند به شما کمک کند. شما فقط باید افزونه MemberPress (یا هر افزونه عضویت دیگری) را در سایت وردپرس خود نصب کنید و سطوح عضویت را تنظیم کنید. این پلاگین (افزونه) به شما امکان می‌دهد روش‌های پرداخت را تنظیم کنید، کوپن ارائه دهید (از طریق AffiliateWP یا سایر افزونه‌ها)، ارسال اعلان‌های ایمیل (از طریق Mailchimp یا ابزارهای دیگر) و غیره را انجام دهید.

انجمن گفتگو (فروم): اگر می خواهید وب سایتی ایجاد کنید که به کاربران امکان تعامل و بحث در مورد موضوعات مورد علاقه را بدهد، وردپرس می تواند به شما در ایجاد یک Froum برای گفتگو کمک می‌کند. شما فقط باید افزونه bbPress (یا هر افزونه انجمن دیگری) را در سایت وردپرس خود نصب کنید و با استفاده از ویژگی‌های آن، انجمن‌ها، موضوعات و پاسخ های خود را ایجاد کنید. bbPress به شما اجازه می‌دهد تا انجمن‌ها را تظیم کنید، نقش‌های کاربری را اختصاص دهید، با رسانه‌های اجتماعی ادغام کنید و هر چیزی که برای یک انجمن گفتگو نیاز دارید را به انجام برسانید.

اینها تنها نمونه‌هایی از وب سایت‌هایی هستند که وردپرس می‌تواند ایجاد کند. همچنین می‌توانید انواع دیگری از وب سایت ها مانند شبکه‌های اجتماعی، پادکست‌ها، دایرکتوری ها، ویکی‌ها و غیره را با استفاده از افزونه‌ها و قالب‌های وردپرس ایجاد کنید.

مزایای وردپرس چیست؟

وردپرس مزایای زیادی دارد که آن را به یک پلتفرم محبوب و قدرتمند برای ایجاد و مدیریت وب سایت تبدیل می کند. برخی از مزایای وردپرس عبارتند از:

استفاده آسان: وردپرس دارای یک رابط کاربری ساده و بصری است که به شما امکان می‌دهد محتوای وب سایت خود را به راحتی ایجاد و ویرایش کنید. برای استفاده از وردپرس نیازی به کدنویسی یا مهارت فنی ندارید. همچنین می‌توانید از داشبورد وردپرس برای مدیریت تنظیمات، افزونه‌ها، تم‌ها، به‌روز رسانی‌ها و غیره استفاده کنید.

انعطاف‌پذیر و قابل سفارشی‌سازی: وردپرس دارای یک معماری پلاگین و یک سیستم تم است که به شما امکان می‌دهد عملکرد آن را گسترش داده و ظاهر آن را مطابق با نیازها و ترجیحات خود سفارشی کنید. می‌توانید از میان هزاران افزونه و تم رایگان و ممتاز که برای اهداف و جایگاه‌های مختلف موجود است، انتخاب کنید. همچنین می توانید پلاگین‌ها و تم‌های خود را طراحی کنید یا یک توسعه دهنده را استخدام کنید تا این کار را برای شما انجام دهد.

سئو (بهینه سازی آسان): وردپرس به گونه‌ای طراحی شده است که برای سئو عملکرد خوبی داشته باشد، به این معنی که به وب سایت شما کمک می‌کند در موتورهای جستجو مانند گوگل رتبه بالاتری داشته باشد. وردپرس دارای ویژگی هایی مانند پیوندهای دائمی، نقشه‌های سایت، بردکرامب‌ها و غیره است که خزیدن وب سایت شما و فهرست بندی توسط موتورهای جستجو را آسان می‌کند. همچنین می‌توانید از افزونه هایی مانند یواست سئو Yoast SEO یا All in One SEO Pack برای بهینه‌سازی بیشتر سئوی وب سایت خود استفاده کنید.

سئو وردپرس

برای اطلاع بیشتر بخوانید:

ریسپانسیو: وردپرس ریسپانسیو است، به این معنی که با اندازه صفحه نمایش و دستگاه بازدیدکنندگان سایت سازگار است. این موضوع تضمین می‌کند که وب سایت شما خوبی در همه دستگاه‌ها مانند گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها، لپ‌تاپ‌ها و غیره به خوبی کار می‌کند.

وردپرس ریسپانسیو

برای اطلاع بیشتر بخوانید: 

ایمن و قابل اعتماد: وردپرس ایمن و قابل اعتماد است، به این معنی که از وب سایت شما در برابر حملات هکرها و بدافزارها محافظت می‌کند. وردپرس دارای ویژگی‌هایی مانند به‌روزرسانی خودکار، پشتیبان‌گیری، گواهینامه‌های SSL و غیره است که وب سایت شما را ایمن نگه می‌دارد. همچنین می‌توانید از افزونه هایی مانند Wordfence یا Sucuri برای بهبود بیشتر امنیت وب سایت خود استفاده کنید.

مقیاس‌پذیر و کارآمد: وردپرس مقیاس پذیر و کارآمد است، به این معنی که می‌تواند ترافیک بالا را مدیریت کند و به سرعت در هر سروری یا هاستینگی (هاستینگ چیست؟) بارگذاری شود. وردپرس دارای ویژگی‌هایی مانند کش کردن، ادغام CDN (CDN چیست؟)، بهینه‌سازی تصویر و غیره است که سرعت و عملکرد وب سایت شما را بهبود می‌بخشد. همچنین می‌توانید از افزونه‌هایی مانند WP Rocket یا W3 Total Cache برای افزایش مقیاس‌پذیری و عملکرد وب سایت خود استفاده کنید.

انواع وردپرس چیست؟

دو نوع اصلی وردپرس وجود دارد: WordPress.org و WordPress.com. هر دو بر اساس یک نرم افزار هستند اما از نظر ویژگی‌ها، هزینه‌ها و انعطاف‌پذیری تفاوت‌هایی با هم دارند.

WordPress.org

نسخه خود میزبان وردپرس است که به شما امکان می‌دهد نرم‌افزار را به صورت رایگان دانلود کرده و آن را بر روی هاست خود نصب کنید. این امر به شما امکان کنترل کامل بر وب‌سایت و سفارشی‌سازی آن را می‌دهد. برای استفاده باید یک نام دامنه (به عنوان مثال، www.yourwebsite.com) و یک سرویس میزبانی وب (به‌عنوان مثال، Bluehost یا SiteGround) داشته باشید.

هزینه استفاده از WordPress.org به نام دامنه و سرویس میزبانی وب شما بستگی دارد. معمولا، یک نام دامنه حدود 10 تا 15 دلار در سال هزینه دارد، و یک سرویس میزبانی وب حدود 3 تا 10 دلار در ماه هزینه دارد.

مزایای استفاده از WordPress.org عبارتند از:

  • مالکیت و کنترل کامل بر وب سایت خود دارید
  • گزینه‌های سفارشی‌سازی نامحدودی با افزونه‌ها و تم‌ها دارید
  • با افزونه‌ها قابلیت سئو بهتری دارید
  • با تبلیغات یا تجارت الکترونیک فرصت‌های کسب درآمد بیشتری دارید

معایب استفاده از WordPress.org عبارتند از:

  • برای نام دامنه و سرویس میزبانی وب باید هزینه پرداخت کنید
  • باید خودتان نرم افزار را راه‌اندازی و نگهداری کنید
  • باید خودتان با مسائل امنیتی مقابله کنید

WordPress.com

نسخه میزبانی شده وردپرس است که به شما امکان می‌دهد یک وب سایت به صورت رایگان یا با هزینه در پلتفرم خود ایجاد کنید. این به شما کنترل کمتری بر وب سایت خود می‌دهد اما راحتی و پشتیبانی بیشتری را به شما می‌دهد.

برای استفاده نیازی به داشتن نام دامنه یا خدمات میزبانی وب ندارید. می‌توانید از یک زیر دامنه رایگان (به عنوان مثال www.yourwebsite.wordpress.com) استفاده کنید یا یک دامنه سفارشی (مثلاً www.yourwebsite.com) از آنها خریداری کنید.
همچنین نیازی نیست خودتان نرم افزار را نصب یا به روز کنید.

سوالات متداول در خصوص وردپرس

در این بخش می‌خواهیم برخی سوالات متداول در خصوص وردپرس را برایتان پاسخ دهیم.

آیا می‌توان از یک نوع وردپرس به نوع دیگر مهاجرت کرد؟

بله، شما می توانید از یک نوع وردپرس به نوع دیگر مهاجرت کنید. بسته به شرایط و ترجیحات شما روش‌های مختلفی برای انجام این کار وجود دارد. قبل از اینکه مهاجرت کنید، باید برخی از کارهای قبل از مهاجرت را نیز انجام دهید، مانند جمع‌آوری تمام اطلاعات مرتبط (مانند نام دامنه، اعتبار میزبانی، نام پایگاه داده، کاربر و رمز عبور)، نصب وردپرس بر روی هاست جدید (در صورت نیاز)، تهیه نسخه پشتیبان از سایت قدیمی خود، آماده‌سازی سایت وردپرس خود برای جابه‌جایی (مانند غیرفعال کردن کش کردن افزونه‌ها و به‌روزرسانی همه چیزها به نام دامنه جدید به لینک‌های دائمی).

قالب (تم) وردپرس چیست؟

قالب وردپرس مجموعه‌ای از فایل‌ها است که ظاهر و عملکرد سایت وردپرس شما را مشخص می‌کند. هزاران قالب وردپرس برای انواع مختلف وب سایت‌ها مانند وبلاگ، مشاغل، نمونه کارها، فروشگاه‌ها و موارد دیگر موجود است. شما می‌توانید تم‌ها را از دایرکتوری تم وردپرس مرور و نصب کنید، که قالب‌های رایگان و منبع باز ارائه می‌دهد. همچنین می‌توانید تم‌های حرفه‌ای را از سایت‌های مختلف مختلف خریداری کنید، که هزاران قالب وردپرس را برای نیازها و اهداف مختلف ارائه می‌دهند. نمونه فارسی این فروشگاه‌ها می‌توان به ژاکت و راست‌چین اشاره کرد.

اگر قصد دارید از میان قالب‌های حرفه‌ای انتخاب کنید، ابزار انتخاب قالب وردپرس لولسا به شما کمک می‌کند که اینکار را به سادگی انجام دهید:

قالب چالد وردپرس چیست؟

تم فرزند (قالب چایلد) یک پوسته وردپرس است که ظاهر و عملکرد تم دیگری (تم اصلی) را به ارث می‌برد. تم چایلد به شما امکان می‌دهد بدون تغییر فایل‌های تم اصلی، تغییرات و سفارشی‌سازی‌هایی را در سایت خود ایجاد کنید.

استفاده از تم کودک فواید زیادی دارد، مانند:

  • حفظ سفارشی‌سازی‌های شما هنگام به‌روزرسانی تم والد.
  • صرفه جویی در زمان و تلاش با استفاده مجدد از ویژگی ها و عناصر طرح زمینه اصلی.
  • یادگیری در مورد توسعه قالب وردپرس با تغییر یک تم موجود.
  • با جدا کردن تغییرات خود از کد تم اصلی، خطاها را با سهولت بیشتری عیب یابی و رفع کنید.

برای ایجاد یک تم کودک، باید این مراحل را دنبال کنید:

  1. یک پوشه تم فرزند در دایرکتوری wp-content/themes خود ایجاد کنید. نام پوشه باید با نام تم والد با -child به آن ضمیمه شده باشد. برای مثال، اگر طرح زمینه والد شما twentywentyone است، پوشه theme child شما باید twentytwentyone-child باشد.
  2. یک فایل شیوه‌نامه با نام style.css در پوشه تم فرزند خود ایجاد کنید. این فایل حاوی تمام قوانین و اعلان‌های CSS است که ظاهر تم فرزند شما را کنترل می‌کند. فایل باید دارای یک نظر سرصفحه در بالا با اطلاعاتی درباره موضوع فرزند شما باشد، مانند نام، توضیحات، نویسنده، نسخه، مجوز، برچسب‌ها، دامنه متن، و مهمتر از همه، الگوی آن. الگو نام طرح زمینه والدین است که طرح زمینه فرزند شما از آن به ارث برده است.
  3. با استفاده از قلاب اقدام wp_enqueue_scripts در فایل functions.php تم فرزند خود، شیوه نامه تم فرزند خود را در صف قرار دهید. این کار به وردپرس می‌گوید که فایل style.css تم فرزند شما را بعد از فایل style.css تم اصلی بارگذاری کند، به طوری که سفارشی‌سازی‌های شما سبک‌های تم اصلی را لغو می‌کند.
  4. تم چایلد خود را از منوی Appearance > Themes در داشبورد وردپرس خود نصب و فعال کنید. شما باید طرح زمینه فرزند خود را در فهرست تم‌های موجود ببینید. برای استفاده از آن در سایت خود بر روی فعال‌سازی کلیک کنید.

می‌توانید با افزودن یا اصلاح فایل‌های الگو، توابع، سبک‌ها، اسکریپت‌ها، تصاویر یا هر مؤلفه دیگری که می‌خواهید تغییر دهید، تم چایلد را سفارشی کنید. همچنین می‌توانید از افزونه‌ها برای گسترش عملکرد طرح زمینه فرزندتان یا ایجاد قلاب‌ها و فیلترهای خود برای تغییر خروجی طرح زمینه اصلی استفاده کنید.

پلاگین وردپرس چیست؟

افزونه یا پلاگین وردپرس نرم‌افزاری است که ویژگی‌ها یا قابلیت‌های جدیدی را به سایت وردپرس شما اضافه می‌کند. افزونه‌ها می‌توانند وردپرس را به طرق مختلفی گسترش دهند، مانند افزودن فرم‌های تماس، ابزارهای SEO، ویژگی‌های امنیتی، قابلیت‌های تجارت الکترونیک و موارد دیگر.

هزاران افزونه وردپرس برای اهداف و نیازهای مختلف موجود است. می‌توانید افزونه‌ها را از دایرکتوری افزونه‌های وردپرس مرور و نصب کنید، که افزونه‌های رایگان و منبع باز را ارائه می‌دهد که توسط تیم وردپرس تست و بررسی شده‌اند. همچنین می‌توانید افزونه‌های حرفه‌ای را از بازارها و توسعه‌دهندگان مختلف خریداری کنید، مانند ژاکت یا راستچین که هزاران افزونه وردپرس را برای اهداف و جایگاه‌های مختلف ارائه می‌دهد.

می‌توانید افزونه‌های وردپرس خود را از منوی افزونه‌ها در داشبورد وردپرس خود مدیریت کنید. از آنجا می‌توانید افزونه‌ها را جستجو، نصب، فعال، غیرفعال، به‌روز‌رسانی، حذف یا پیکربندی کنید. همچنین می‌توانید افزونه‌ها را به صورت دستی با استفاده از یک مدیر فایل یا یک سرویس گیرنده FTP آپلود کنید.

افزونه‌های وردپرس یکی از قدرتمندترین جنبه‌های وردپرس هستند، زیرا به شما این امکان را می‌دهند که سایت خود را بدون تغییر کد اصلی شخصی‌سازی و ارتقا دهید. شما باید افزونه‌هایی را انتخاب کنید که مطابق با نیازها، اهداف و ترجیحات شما باشد و با آخرین نسخه و استانداردهای وردپرس سازگار باشد. همچنین باید افزونه های خود را به‌روز نگه دارید و از استفاده از افزونه‌های زیاد یا قدیمی که ممکن است سایت شما را کند یا خراب کنند، خودداری کنید.

محبوبترین افزونه‌های وردپرس کدام‌ها هستند؟

برخی از افزونه های محبوب وردپرس عبارتند از:

Elementor: یک پلاگین صفحه‌ساز کشیدن و رها کردن که به شما امکان می‌دهد وب سایت‌های زیبا و پاسخگو را بدون کدنویسی ایجاد کنید. بیش از 100 قالب، ویجت و ادغام با ابزارها و خدمات محبوب را ارائه می‌دهد.

WooCommerce: یک افزونه تجارت الکترونیک که به شما امکان می‌دهد محصولات و خدمات را به صورت آنلاین بفروشید. ویژگی‌هایی مانند کاتالوگ محصولات، سبد خرید، پرداخت، درگاه‌های پرداخت، گزینه‌های حمل و نقل، مدیریت موجودی و غیره را ارائه می‌دهد.

Wordfence: یک افزونه امنیتی که از سایت شما در برابر هکرها، بدافزارها، حملات brute force و سایر تهدیدها محافظت می‌کند. این پلاگین شامل یک فایروال، یک اسکنر بدافزار، یک ماژول امنیتی ورود به سیستم و یک نظارت بر ترافیک لایو است.

Yoast SEO: یک افزونه SEO که به شما کمک می‌کند سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید و رتبه خود را بهبود بخشید. این افزونه به شما امکان می‌دهد متا تگ‌ها، عناوین، توضیحات، کلمات‌کلیدی (کلمه کلیدی چیست؟)، نقشه‌های سایت، برد کرامب‌ها، پیش‌نمایش رسانه‌های اجتماعی و موارد دیگر را اضافه کنید.

WPForms: یک افزونه فرم ساز که به شما امکان می‌دهد انواع مختلفی از فرم‌ها را در سایت خود ایجاد و مدیریت کنید. از فرم‌های تماس، نظرسنجی، نظرسنجی، آزمون‌ها، فرم‌های ثبت‌نام، فرم‌های پرداخت و موارد دیگر پشتیبانی می‌کند. این افزونه یک رابط کاربر پسند دارد و با خدمات بازاریابی ایمیلی و پرداخت محبوب ادغام می‌شود.

LiteSpeed Cache: یک افزونه کش که عملکرد و سرعت سایت شما را بهبود می‌بخشد. از فناوری سرور LiteSpeed برای ذخیره‌سازی صفحات، پست‌ها، تصاویر، CSS، JS و سایر فایل‌های ثابت استفاده می‌کند. همچنین از ویژگی‌‌هایی مانند کوچک‌سازی، بارگذاری تنبل، بهینه‌سازی تصویر، ادغام CDN و موارد دیگر پشتیبانی می‌کند.

اینها برخی از افزونه‌های محبوب وردپرس هستند که می‌توانید از آنها برای بهبود عملکرد و ظاهر سایت خود استفاده کنید.

سئو ودپرس

وردپرس برای سئو ساختاری مناسب دارد. اما سئو کردن یک سایت شامل موارد بسیار مختلفی می‌شود. برای شروع سئو باید ابتدا نیازهای اولیه را برطرف کرد. این مقاله‌ می‌تواند برای ابتدای کار به شما کمک کند: سئو وردپرس. با اینحال اگر بخواهید در نتایج گوگل زودتر به رتبه دلخواه رسیده و رقبا را کنار بزنید، خدمات سئو وردپرس مناسب شما است. این خدمات شامل یک مشاوره رایگان تلفنی اولیه است. برای آشنایی با این خدمات، اطلاع از هزینه‌ها، درخواست مشاوره و ثبت سفارش به صفحه این خدمات در سایت مراجعه کنید:

امنیت وردپرس

اگرچه وردپرس امنیت بالایی دارد، اما به معنی عدم هک شدن سایت نیست. بهتر است همیشه پیش از بروز مشکل، به فکر چاره آن باشیم. به همین منظور ما خدمات امنیت وردپرس را راه‌اندازی کرده‌ایم. با استفاده از این خدمات، سایت شما امنیت بسیار بالاتری نسبت به سایر سایت‌های وردپرسی پیدا خواهد کرد. برای آشنایی بیشتر با این خدمات، دریافت مشاوره رایگان پیش از سفارش، اطلاع از هزینه و ثبت سفارش، به صفحه این خدمات در سایت مراجعه کنید:

طراحی سایت با وردپرس

ما در لولسا برای طراحی سایت از وردپرس استفاده می‌کنیم. وردپرس هر آنچه شما برای یک سایت حرفه‌ای بخواهید را در اختیارتان قرار می‌دهد. برای آشنایی بیشتر با خدمات طراحی سایت، درخواست مشاوره رایگان، مشاهده نمونه کارها، ثبت سفارش و اطلاع از هزینه‌ها به صفحه این خدمات مراجعه کنید: